Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Contura 810W Style

Vanaf 2695,-

De Contura 800 Style is voorzien van innovatieve functionaliteiten zoals een automatische start en boostfunctie, naast verbeterde ergonomie met vergrote luchtkanalen, soepelere deurbediening, en een innovatief ontwerp voor verhoogd verwarmingsvermogen. De kachel biedt tevens een zelfsluitende deur voor veiligheid en comfort, terwijl deze open kan blijven tijdens schoonmaakwerkzaamheden.

Artikelnummer: d860bd12ce9c-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Contura 800 Style is uitgerust met een scala aan handige functies die het stookgemak optimaliseren. Een automatische startfunctie zorgt voor een vlotte ontbranding, terwijl de boostfunctie nieuw leven blaast in nagloeiende as. De aanwezigheid van een stille aslade voegt nog meer gebruiksgemak toe. Naast deze verbeteringen heeft de serie een reeks andere details ondergaan. De luchtkanalen zijn vergroot, waardoor het stoken eenvoudiger wordt. De deur opent en sluit nu soepeler, en de kachel is voorzien van een effectievere afdichting.

 

De verbrandingskamer van de Contura 800 Style is herontworpen met een innovatief design dat het verwarmingsvermogen nog verder verhoogt. De handgrepen van de kachel zijn niet alleen gebruiksvriendelijker, maar zijn ook zo ontworpen dat ze tijdens het stoken niet warm worden. Voor extra veiligheid en comfort is de deur zelfsluitend, maar biedt tegelijkertijd de optie om open te blijven staan, bijvoorbeeld tijdens het schoonmaken.

 

De Contura 800 Style combineert geavanceerde functionaliteiten met verbeterde ergonomie, resulterend in een aangename stookervaring. Met aandacht voor details en innovatieve functies biedt deze kachel niet alleen effici├źntie, maar ook comfort en gemak voor de gebruiker.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  5,0 kW
 • Merk
  Contura
 • Stijl
  Vrijhangend
 • Brandstof
  Hout