Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Dik Geurts Vidar Triple Medium Straight Plateau

Vanaf Op aanvraag

De Vidar Triple haarden combineren een robuust uiterlijk met een prachtig zicht op het vlammenspel en handige bediening via een unieke luchtschuif. Met het strakke open plateau houd je stookhout gemakkelijk binnen handbereik.

Beschrijving

De Vidar Triple haarden zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook functionaliteit en gemak. Met een robuust uiterlijk en een strak open plateau onder de haard, houd je stookhout gemakkelijk binnen handbereik terwijl je geniet van het prachtige vlammenspel. Het vuur is vanuit alle hoeken van de kamer goed zichtbaar, waardoor je optimaal kunt genieten van de warmte en gezelligheid die de haard biedt.

 

Daarnaast is de Vidar Triple uitgerust met een unieke luchtschuif, waarmee je eenvoudig de intensiteit van het vuur kunt regelen. Dankzij de infrarood zijruiten heeft de haard ook een optimale verbranding, waardoor je niet alleen van een mooi vuur kunt genieten, maar ook van een effici├źnte en schone verbranding. Bovendien biedt de haard de mogelijkheid voor een buitenluchtaansluiting, waardoor hij perfect is voor goed-ge├»soleerde woningen en een optimaal binnenklimaat.

 

De Vidar Triple haarden zijn verkrijgbaar in drie formaten: Large, Medium en Small. Of je nu een ruime woonkamer of een knusse hoek hebt, er is altijd een Vidar Triple haard die perfect bij jouw wensen en interieur past. Met zijn veelzijdigheid, esthetiek en functionaliteit is de Vidar Triple een ideale toevoeging aan elk huis.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Verbrandingslucht van buiten, Verbrandingslucht uit woonruimte
 • Vermogen
  7,1 kW
 • Merk
  Dik Geurts
 • Stijl
  Vrijstaand