Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Dik Geurts Vidar Triple Large Straight Plateau

Vanaf Op aanvraag

Het strakke plateau onder de haard biedt niet alleen een praktische opslagruimte voor stookhout, maar dient ook als een eigentijds accent dat de moderne uitstraling van de haard benadrukt.

Beschrijving

De Vidar Triple Large biedt een uitgebreid vlambeeld dat vanuit drie zijden te bewonderen is, waardoor je in elke hoek van de kamer van de warme gloed kunt genieten. Dankzij het royale formaat van de haard komt het vuur volledig tot zijn recht, waardoor het een indrukwekkende aanvulling vormt op elk interieur. Het strakke plateau onder de haard biedt niet alleen een praktische opslagruimte voor stookhout, maar dient ook als een eigentijds accent dat de moderne uitstraling van de haard benadrukt.

 

Eenvoudige bediening en optimale verbranding

Met de unieke luchtschuif, voorzien van drie standen, regel je moeiteloos de vlamintensiteit naar jouw voorkeur. Of je nu kiest voor een knapperend haardvuur op volle kracht of een subtiele, rustige gloed, de Vidar Triple Large past zich aan jouw stemming aan. Bovendien zorgen de infrarode zijruiten voor een optimale verbranding, waardoor je niet alleen kunt genieten van een prachtig vlambeeld, maar ook van een efficiƫnte en milieuvriendelijke verwarming.

 

Beschikbaar in verschillende formaten

De Vidar Triple haarden zijn verkrijgbaar in drie formaten: Large, Medium en Small, zodat je de perfecte haard kunt kiezen die past bij jouw ruimte en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een imposante blikvanger voor je ruime woonkamer of een compacte haard voor een knusse leeshoek, de Vidar Triple-serie biedt voor elk wat wils.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Verbrandingslucht van buiten, Verbrandingslucht uit woonruimte
 • Vermogen
  10,0 kW
 • Merk
  Dik Geurts
 • Stijl
  Vrijstaand