Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Dik Geurts Oval Tunnel Fixed

Vanaf 6877,-

De unieke hangende tunnelhaard biedt een prachtig zicht op een groot vlammenspel van twee kanten. Het donker antraciete interieur zorgt voor een schone verbranding, terwijl de unieke luchtschuif eenvoudig tussen drie standen schakelt.

Artikelnummer: d54e99a6c037-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Deze opvallende hangende tunnelhaard is een meesterwerk in ontwerp en functionaliteit. Zijn unieke eigenschap om een prachtig vlammenspel van beide zijden te tonen, maakt hem een buitengewone toevoeging aan elke ruimte. Het design biedt niet alleen een visueel spektakel maar zorgt ook voor een efficiënte en optimale verbranding.

 

Deze haard is niet alleen een visueel meesterwerk, maar ook een technisch hoogstandje. Het donker antraciete vermiculiet interieur is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar draagt ook bij aan een schonere en efficiëntere verbranding. Dit resulteert in een beter gebruik van het hout en minimaliseert de uitstoot.

 

Bovendien biedt de haard een gebruikersvriendelijke ervaring dankzij de unieke luchtschuif. Hiermee kun je gemakkelijk schakelen tussen verschillende vuurintensiteiten. Dit maakt het aanpassen van de warmte-output en de sfeer in de ruimte moeiteloos.

 

Het hangende design voegt een eigentijdse uitstraling toe en is een geweldige keuze voor moderne interieurs. Daarnaast maakt de optie voor buitenluchtaansluiting deze haard ook geschikt voor goed-geïsoleerde woningen, waarbij hij efficiënt verwarmt zonder de interne luchtkwaliteit te beïnvloeden.

 

Kortom, deze hangende tunnelhaard biedt niet alleen een esthetische meerwaarde, maar combineert design en functionaliteit op een manier die de ruimte transformeert tot een warme en uitnodigende plek voor ontspanning en genot.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Tunnel
 • Vermogen
  11,6 kW
 • Merk
  Dik Geurts
 • Stijl
  Vrijhangend
 • Brandstof
  Hout