Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

CONTURA 870 STYLE

Vanaf 2790,-

De Contura 800 Style heeft een uitgebreide keuze waaruit u kunt kiezen.Maar al deze kachels hebben een ding gemeen – de elegante en eigentijdse uitstraling Style genaamd, een update van de eerdere Contura 800 serie.

Artikelnummer: 8725fb777f25 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

CONTURA 870 STYLE vrijstaande houtkachel

De afwerking en de techniek zijn verbeterd. Grotere en bredere ruiten, minder toevoegingen en meer kleuropties zijn een paar van deze aanpassingen van de nieuwe uitstraling.

Innovatieve functies zoals een automatische functie voor een snelle ontbranding, een boost functie om leven te blazen in nagloeiend as en een stille aslade maken het onderhouden en aanmaken van het vuur zoveel gemakkelijker.

Kortom een compacte kachel die makkelijk overal in elk interieur geplaatst kan worden. Het basismodel in deze serie is verkrijgbaar in grijs, wit en zwart, en de vernieuwing naar Style betekent nu dat door de deur kenmerken en bredere ruiten het vuur beter zichtbaar wordt.
Het rookkanaal kan op alle modellen bovenop of aan de achterkant worden aangesloten.

Tezamen met een assortiment van verschillende bovenplaten en deuren in diverse materialen, heeft u alle mogelijkheden om uw droomkachel samen te stellen.

Hef je kachel op en geef het vuur een plaatsje in je interieur. Een kachel op voet maakt het vuur meer zichtbaar. Het zorgt ook voor een luchtige uitstraling eronder en maakt het reinigen van de vloer rond de kachel gemakkelijker. Met een draaiplateau (optie), kan de kachel helemaal rond gedraaid worden voor het beste en gezelligste zicht.

Energielabel:

Meer informatie over het energielabel

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  gesloten,open
 • Merk
  Contura
 • Stijl
  vrijstaand