Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Leenders Boxer Plus

Vanaf 5476,-

De Boxer Plus MkII biedt de ideale combinatie tussen snel en traag; het snelle interieur dat gemakkelijk bedrijfstemperatuur bereikt en de trage zijstenen die de warmte extra lang vasthouden. Tot 60°C na 8 uur.

Artikelnummer: 37f0e884fbad Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

 

De Boxer Plus is niet zomaar een haard; het ontwerp en de techniek ervan zijn gebaseerd op de legendarische Boxer uit 1982. Met maar liefst 30 jaar ervaring achter de schermen biedt de Boxer Plus een solide basis van vakmanschap en innovatie.

 

Bij Harrie Leenders hebben we al onze kennis en expertise op het gebied van verbranding samengebracht in de Boxer Plus. Hierdoor is het niet alleen een kachel, maar een geavanceerd stuk technologie dat tot de top van onze collectie behoort. Met de Boxer Plus brengen we het beste van onze kennis en ervaring naar voren, wat resulteert in een van de meest geavanceerde kachels die we ooit hebben geproduceerd.

 

Wat de Boxer Plus echt uniek maakt, is de perfecte balans tussen snelheid en traagheid. Het interieur van de kachel warmt snel op, waardoor de gewenste bedrijfstemperatuur snel wordt bereikt. Tegelijkertijd zijn de zijstenen van de kachel ontworpen om warmte extra lang vast te houden, tot wel 40°C na 16 uur. Deze combinatie van eigenschappen maakt de Boxer Plus tot een ware krachtpatser op het gebied van warmteafgifte en efficiëntie.

 

Bovendien is de Boxer Plus niet alleen functioneel, maar ook een esthetisch meesterwerk. Met zijn expressieve vormgeving en robuuste uitstraling, dankzij de 7 cm dikke keramisch betonnen stenen, voegt deze haard een vleugje karakter toe aan elke ruimte waarin hij wordt geplaatst.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Merk
  Leenders
 • Stijl
  Vrijstaand