Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Barbas BOX 30 60 Standaard

Vanaf 3822,-

De BOX 30 60 is een veelzijdig designobject met een strak, luxe ontwerp en een speciale glazen deur in een stalen kader. Het biedt geavanceerde beluchtingstechnologie en een uniek verbrandingsconcept, en is verkrijgbaar in diverse configuraties, waaronder eigen ontwerp base, houtopslagmodule en steelbase.

 

Maattekeningen Barbas BOX 30 60 Standaard 

 

Artikelnummer: 8b6a80c3cf2c-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De BOX 30 60 is niet zomaar een haard; het is een veelzijdig designobject dat een perfecte aanvulling vormt op vrijwel elk interieur. Het valt meteen op door zijn strakke en luxe ontwerp, waarbij bijzondere aandacht is besteed aan details die de haard een uniek karakter geven.

 

Een opvallend kenmerk van de BOX 30 60 is de speciale glazen deur, die is ingeklemd in een robuust deurkader van 8 mm dik staal. Deze deur niet alleen een eigentijdse uitstraling, maar biedt ook een groots en ongehinderd zicht op het fascinerende vlammenspel dat zich binnenin afspeelt. Het ontwerp van de haard is minimalistisch en luxueus, waardoor het een echte blikvanger wordt in elke ruimte.

 

Het interieur van de BOX 30 60 is eveneens indrukwekkend. Het is vervaardigd uit gietijzeren panelen met een opvallend ribbelpatroon dat zich herhaalt. Deze panelen dragen niet alleen bij aan het visuele aspect van de haard, maar hebben ook praktische voordelen. Achter deze gietijzeren binnenbekleding bevindt zich namelijk een 2 cm dikke vermiculiet plaat. Deze plaat fungeert niet alleen als isolatie, maar draagt ook bij aan een uiterst efficiënt verbrandingsproces, wat resulteert in een indrukwekkend rendement en optimale warmteafgifte.

 

Wat de BOX 30 60 echt onderscheidt, is de geavanceerde beluchtingstechnologie en de mogelijkheid voor een buitenluchtaansluiting. Dit maakt deze haard uitermate geschikt voor passieve woningen en huizen met mechanische ventilatiesystemen. Het unieke verbrandingsconcept van de BOX 30 60 omvat ook een speciale RVS-remplaat die bijdraagt aan een uitzonderlijke prestatie en een schone verbranding.

 

Bovendien is de BOX 30 60 verkrijgbaar in verschillende configuraties, waaronder een eigen ontwerp base, houtopslagmodule en steelbase. Hierdoor kun je de haard aanpassen aan jouw specifieke behoeften en de stijl van je woonomgeving. Kortom, de BOX 30 60 is niet alleen een bron van warmte en comfort, maar ook een decoratief pronkstuk dat een gevoel van luxe en schoonheid in je huis brengt.

Extra informatie

Ontwerp

Eigen ontwerp, Steelbase

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  8,3 kW
 • Merk
  Barbas
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout