Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Contura 690A Style

Vanaf 6295,-

De Contura 690-modellen combineren de majestueuze uitstraling van een tegelkachel met moderne voordelen, inclusief een prachtig vuur dat hoog boven de vloer zichtbaar is, terwijl de kachel wordt gekenmerkt door Artstone, een unieke natuurlijk grijze betonsteen, en de optie voor warmtevasthoudende powerstone.

Artikelnummer: d860bd12ce9c-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Contura 690-modellen stralen de majestueuze esthetiek van een tegelkachel uit, maar bieden tegelijkertijd de moderne voordelen van een hedendaagse kachel. Met een prachtig vuur dat hoog boven de vloer zichtbaar is, biedt dit model niet alleen een visueel indrukwekkende aanblik, maar ook praktische voordelen in de ruimte.

 

De toevoeging van extra hoogte aan het vuur zorgt niet alleen voor een opvallende visuele ervaring, maar draagt ook bij aan de verspreiding van warmte op verschillende niveaus in de kamer. Het zichtbaar zijn van het vuur vanaf een verhoogde positie creƫert een unieke sfeer en maakt de Contura 690 tot een opvallend element in uw interieur.

 

De Contura 690 is uitgerust met Artstone, een natuurlijk grijze, gezoete betonsteen die uniek is voor Contura. Deze steen draagt bij aan een moderne en stoere uitstraling van de kachel. Bovendien biedt dit model de mogelijkheid om te worden voorzien van warmtevasthoudende powerstone, waardoor het warmtevermogen van de kachel nog verder wordt verbeterd.

 

Met zijn stijlvolle ontwerp, hooggeplaatste vuur en unieke materiaalkeuzes, biedt de Contura 690 niet alleen een esthetisch aantrekkelijke toevoeging aan uw ruimte, maar ook een efficiƫnte warmtebron die zich onderscheidt door zijn visuele impact en functionele voordelen.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  6,0 kW
 • Merk
  Contura
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout
 • Kleuren
  Grijs