Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Dik Geurts Vidar Triple Medium Floating Plateau

Vanaf Op aanvraag

De Vidar Triple haarden combineren een robuust uiterlijk met een prachtig zicht op het vlammenspel en handige bediening via een unieke luchtschuif. Met het strakke open plateau houd je stookhout gemakkelijk binnen handbereik.

Beschrijving

Geniet van het prachtige vlambeeld vanuit elke hoek van de kamer met de Vidar Triple haard. Deze haard biedt een panoramisch zicht op het vlammenspel van drie verschillende kanten, waardoor je kunt genieten van de warmte en sfeer, waar je ook zit. Dankzij de unieke luchtschuif is het stoken van hout een fluitje van een cent. Met drie instelbare standen kun je eenvoudig de intensiteit van het vuur regelen naar jouw voorkeur.

 

Het strakke en ruime open plateau onder de haard biedt niet alleen een praktische oplossing voor het opbergen van stookhout, maar dient ook als een esthetisch kenmerk dat de haard complementeert. Hierdoor heb je altijd voldoende brandstof bij de hand om het vuur brandend te houden, terwijl het minimalistische design van de haard behouden blijft.

 

De Vidar Triple haarden zijn verkrijgbaar in drie formaten: Large, Medium en Small, waardoor je de haard kunt kiezen die perfect past bij jouw ruimte en interieur. Met zijn veelzijdigheid, gebruiksgemak en prachtige vlambeeld is de Vidar Triple een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een sfeervolle en functionele toevoeging aan hun woning.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Verbrandingslucht van buiten, Verbrandingslucht uit woonruimte
 • Vermogen
  7,1 kW
 • Merk
  Dik Geurts
 • Stijl
  Vrijstaand