Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Attika VISIO 3 ELEMENT

Vanaf 9960,-

VISIO 3 ELEMENT, een driezijdige inbouwhaard met geprefabriceerde elementblokken, minimaliseert bouwkosten en biedt aanpassingsmogelijkheden na installatie, terwijl geavanceerde verbrandingstechnologie, infraroodgecoate keramische ruiten en efficiënte raamspoeling een helder zicht op het vuur verzekeren.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

VISIO 3 ELEMENT is een driezijdige inbouwhaard van VISIO, voorzien van een draagframe dat bedekt is met geprefabriceerde elementblokken. Dit ontwerp maakt het mogelijk om VISIO 3 ELEMENT als open haard in de woonkamer te plaatsen en aan te sluiten op de open haard, waarbij de bouwkosten tot een minimum worden beperkt. Na de installatie kunnen de elementblokken eenvoudig naar wens worden aangepast door ze te verven, op te vullen of te pleisteren, waardoor aanpassingen op maat mogelijk zijn.

 

Dankzij geavanceerde verbrandingstechnologie behoudt VISIO zelfs bij grote vlammen een laag verwarmingsvermogen, waardoor het bijzonder geschikt is voor goed geïsoleerde ruimtes met beperkte verwarmingsbehoefte. De inzet van infraroodgecoate keramische ruiten en een efficiënte raamspoeling verzekeren te allen tijde een helder zicht op het vuur, waardoor de visuele connectie met de vlammen behouden blijft en de haard een centraal element in de ruimte wordt.

 

Om de vuurervaring te versterken, zijn er subtiele details toegevoegd aan VISIO 3 ELEMENT. De donker gebeitste eikenhouten handgreep voegt warmte en elegantie toe aan het moderne ontwerp. Optioneel kan een roestvrijstalen frame worden toegevoegd om de esthetiek van de haard te verrijken en de algehele uitstraling op elegante wijze te voltooien.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,0 kW
 • Merk
  Attika
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout