Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Wanders WAN-2060 Front

Vanaf 2715,-

Wanders zet de standaard met de WAN-2060 F in het houtgestookte inzethaardsegment, met een strak en verfijnd ontwerp. Deze haard biedt een eigentijdse uitstraling en keuze in grootte, waardoor het een veelzijdige optie is voor het transformeren van uw interieur.

Artikelnummer: f09696910bdd-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Met de introductie van de WAN-2060 F zet Wanders opnieuw de toon in het segment van houtgestookte inzethaarden, waar ze al geruime tijd een vooraanstaande rol vervullen. Deze nieuwe inzethaarden combineren het kenmerkende strakke ontwerp met nog verfijndere esthetiek, waardoor ze de ideale oplossing vormen om uw bestaande situatie snel en moeiteloos te transformeren tot een eigentijds geheel.

 

Het ontwerp van de Wanders WAN-2060 F is zorgvuldig doordacht, met aandacht voor details en een focus op moderniteit. Het resultaat is een inzethaard die niet alleen functioneel is maar ook een verfijnde uitstraling heeft. De strakke lijnen en eigentijdse vormgeving maken het tot een stijlvolle toevoeging aan elke ruimte.

 

De WAN-2060 F is het kleinste model in een groeiende reeks inzethaarden die Wanders aanbiedt. Dit betekent dat er keuze is, zodat u het model kunt kiezen dat het beste aansluit bij uw behoeften en de beschikbare ruimte. Of u nu op zoek bent naar een compacte oplossing of juist een grotere haard, Wanders heeft u gedekt.

 

Met de WAN-2060 F en andere inzethaarden van Wanders, kunt u genieten van de gezelligheid en warmte van een houtgestookt vuur, zonder in te leveren op stijl en esthetiek. Deze haarden bieden u de mogelijkheid om uw interieur een moderne uitstraling te geven, terwijl u profiteert van de klassieke charme van een echt houtvuur. Het is de perfecte combinatie van functionaliteit en design.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  5,5 kW
 • Merk
  Wanders
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Hout
 • Kleuren
  Zwart