Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Attika VISIO 1

Vanaf 6000,-

VISIO, met geavanceerde verbrandingstechnologie, biedt efficiënte warmte zelfs bij grote vlammen en past goed in goed geïsoleerde ruimtes met beperkte verwarmingsbehoeften.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

VISIO, dankzij zijn geavanceerde verbrandingstechnologie, bereikt zelfs bij grote vlammen een laag verwarmingsvermogen. Deze eigenschap maakt de haard bijzonder geschikt voor goed geïsoleerde ruimtes met minimale verwarmingsbehoeften. De efficiëntie van VISIO wordt benadrukt in omgevingen waar de behoefte aan warmtebeheersing cruciaal is, waardoor het een slimme keuze is voor ruimtes die niet afhankelijk zijn van intensieve verwarming.

 

De veelzijdigheid van VISIO wordt verder weerspiegeld door de beschikbaarheid van een-, twee- of driezijdige beglazingsopties. Deze diversiteit biedt gebruikers de mogelijkheid om de haard af te stemmen op hun ruimtelijke behoeften en voorkeuren. Bovendien dragen infraroodgecoate keramische ruiten en een efficiënte raamspoeling bij aan een onbelemmerd zicht op het vuur, ongeacht de brandintensiteit. Dit zorgt voor een continue visuele connectie met de warmtebron.

 

De details van VISIO tillen de vuurervaring naar een hoger niveau. De donker gebeitste eikenhouten handgreep voegt een vleugje warmte en elegantie toe aan het moderne ontwerp. Optioneel wordt de ervaring verder verrijkt met een roestvrijstalen frame dat op elegante wijze de esthetiek van de haard afrondt. Deze toegevoegde details benadrukken niet alleen het functionele aspect, maar tillen ook het visuele en esthetische aspect van de haard naar een hoger niveau.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,0 kW
 • Merk
  Attika
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout