Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Reny Optima

Vanaf 2330,-

Kies bewust voor milieuvriendelijke, efficiënte en sfeervolle verwarming met de Optima haarden. Deze duurzame energiebron voldoet aan strenge milieu- en veiligheidsnormen en beschikt over een gepatenteerd verbrandingssysteem met een strak en minimalistisch design. Het grote glasoppervlak biedt een ruim zicht op het vlammenspel, en dankzij vier verschillende uitvoeringen in afmetingen en vermogen is er altijd een passende oplossing, zowel voor nieuwe als bestaande situaties.

 

Artikelnummer: b53b3a3d6ab9-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Optima haarden vertegenwoordigen een doordachte keuze voor verwarming die niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook efficiëntie en sfeer combineert. Deze duurzame energiebron voldoet aan de hoogste milieu- en veiligheidsnormen, waardoor gebruikers met een gerust hart kunnen genieten van warmte met minimale impact op het milieu.

 

Wat de Optima haarden onderscheidt, is het gepatenteerde verbrandingssysteem dat niet alleen geavanceerd is in prestaties, maar ook gekoppeld is aan een strak en minimalistisch design. Het resultaat is een harmonieus samenspel van functionaliteit en esthetiek, waarbij het grote glasoppervlak een royaal zicht biedt op het dansende vlammenspel binnenin.

 

Een opvallend kenmerk van de Optima haarden is hun veelzijdigheid. Of je nu een nieuwe verwarmingsoplossing zoekt voor een nieuw gebouwde ruimte of een upgrade wilt voor een bestaande omgeving, de Optima haarden zijn geschikt voor beide situaties. Met vier verschillende uitvoeringen, variërend in afmetingen en vermogen, is er altijd een model dat perfect past bij de specifieke behoeften en kenmerken van de ruimte.

 

De Optima haarden belichamen een compromisloze benadering van verwarming, waarbij milieuvriendelijkheid, efficiëntie en esthetiek samenkomen. Maak een bewuste keuze voor warmte en sfeer met de Optima haarden, die niet alleen voldoen aan de hoogste normen, maar ook een statement maken in stijl en duurzaamheid.

Extra informatie

Model

Optima 53, Optima 60, Optima 70, Optima 80

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Open
 • Vermogen
  6-11 kW
 • Merk
  Reny
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout