Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire W60/51F

Vanaf 4825,-

Bij de Kalfire W60/51F haard kun je verschillende opties kiezen, zoals binnenwerken en inbouwkaders, afhankelijk van de afwerking en jouw individuele voorkeuren.

Artikelnummer: b53b3a3d6ab9-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Kalfire W60/51F haard biedt diverse opties om de haard aan te passen aan de afwerking rondom en aan jouw individuele wensen. Hier zijn de belangrijkste keuzemogelijkheden:

 

BINNENWERK

Het binnenwerk speelt een cruciale rol in het beeld en de sfeer, zelfs wanneer de haard niet brandt. Voor de Kalfire W60/51F kun je kiezen uit verschillende binnenwerken, zoals skamol (vuurvaste plaat van vermiculiet), lamellen, of een design binnenwerk. Deze keuze stelt je in staat om het binnenwerk te selecteren dat het beste aansluit bij jouw stijl en de gewenste sfeer in de ruimte.

 

INBOUWKADERS

Inbouwkaders bieden volop mogelijkheden om te variëren met de inbouwdiepte en vormen een oplossing voor vrijwel elk design. Specifiek voor dit model kun je kiezen voor een inbouwkader van 2,5, 7, of 10 cm diep, met een dikte van 4 of 8 mm. Deze variatie in diepte en dikte geeft je de flexibiliteit om de inbouwdiepte aan te passen en zo een oplossing te creëren die perfect past bij het gewenste design.

 

Door deze verschillende opties kun je de Kalfire W60/51F haard aanpassen aan jouw stijl, waardoor het een visueel aantrekkelijke toevoeging wordt aan je ruimte, zelfs wanneer de haard niet in gebruik is.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  13,2 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout