Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire W90/47C

Vanaf 6880,-

De Kalfire W90/47C haard biedt diverse opties, zoals verschillende binnenwerken en inbouwkaders, waarmee je de haard kunt afstemmen op de afwerking rondom en jouw individuele voorkeuren.

Artikelnummer: b53b3a3d6ab9-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Kalfire W90/47C haard biedt verschillende opties om aan te sluiten op de afwerking rondom de haard en jouw persoonlijke voorkeuren. Hier zijn de belangrijkste keuzemogelijkheden:

 

BINNENWERK

Het binnenwerk speelt een cruciale rol in het vormgeven van het visuele aspect, zelfs wanneer de haard niet brandt. Voor de Kalfire W90/47C heb je keuze uit verschillende binnenwerken, zoals skamol (vuurvaste plaat van vermiculiet), lamellen, of een design binnenwerk. Deze keuze stelt je in staat om het binnenwerk te kiezen dat het beste past bij jouw stijl en de gewenste sfeer in de ruimte.

 

INBOUWKADERS

Inbouwkaders bieden volop mogelijkheden om te variƫren met de inbouwdiepte en zijn geschikt voor vrijwel elk design. Specifiek voor dit model kun je kiezen voor een optioneel kader van 7 cm diep en 8 mm dik. Hierdoor kun je de inbouwdiepte aanpassen en een oplossing vinden die perfect aansluit bij het gewenste design.

 

Dankzij deze flexibele opties kun je de Kalfire W90/47C haard volledig afstemmen op jouw individuele voorkeuren, wat resulteert in een stijlvolle en sfeervolle toevoeging aan je ruimte, zelfs wanneer de haard niet in gebruik is.

Specificaties

 • Vuurzicht
  2-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  14,9 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout