Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Spartherm Lean Corner 68x28x48

Vanaf 7335,-

Deze compacte tweezijdige haard biedt efficiënte verwarming en een prachtig vlambeeld voor kleinere ruimtes, met duurzaam houtgebruik en verbeterde verbranding dankzij infrarood beglazing.

Artikelnummer: 8b6a80c3cf2c-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Deze compacte tweezijdige haard is ideaal voor kleinere ruimtes. Het ontwerp maakt optimaal gebruik van beperkte ruimte en biedt toch een efficiënte verwarmingsoplossing. Door zijn twee ruiten biedt de haard een prachtig zicht op het vlambeeld vanuit meerdere hoeken, waardoor hij een aantrekkelijk middelpunt van de kamer wordt.

 

Het kleine formaat van de haard draagt bij aan een duurzaam gebruik van hout. Dit betekent dat de haard minder brandstof nodig heeft om de ruimte te verwarmen, wat zowel milieuvriendelijk als kosteneffectief is. De efficiënte verbranding zorgt ervoor dat er minder hout nodig is om een aangename temperatuur te bereiken en te behouden.

 

Daarnaast is de haard uitgerust met infrarood beglazing. Deze technologie zorgt voor hogere temperaturen binnen de haard, wat resulteert in een nog schonere verbranding. De infrarood beglazing verhoogt de efficiëntie en vermindert de uitstoot van schadelijke stoffen, waardoor de haard niet alleen effectief, maar ook milieuvriendelijk is.

Specificaties

 • Vuurzicht
  2-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,9 kW
 • Merk
  Spartherm
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout