Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire W80/52T

Vanaf 6380,-

Bij de Kalfire W80/52T haard kun je kiezen uit verschillende opties, waaronder diverse binnenwerken en inbouwkaders, om de haard af te stemmen op de afwerking en jouw individuele voorkeuren.

Artikelnummer: b53b3a3d6ab9-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Kalfire W80/52T haard biedt diverse opties om aan te sluiten op de afwerking rondom de haard en jouw individuele wensen. Hier zijn de belangrijkste keuzemogelijkheden:

 

BINNENWERK

Het binnenwerk speelt een cruciale rol in het vormgeven van het visuele aspect, zelfs wanneer de haard niet brandt. Voor de Kalfire W80/52T heb je de keuze uit verschillende binnenwerken, waaronder skamol (vuurvaste plaat van vermiculiet), lamellen, of een design binnenwerk. Hierdoor kun je het binnenwerk selecteren dat het beste past bij jouw stijl en de gewenste sfeer in de ruimte.

 

INBOUWKADERS

Inbouwkaders bieden volop mogelijkheden om te variƫren met de inbouwdiepte en zijn geschikt voor vrijwel elk design. Specifiek voor dit model kun je kiezen uit een 2,5, 7, of 10 cm diep inbouwkader met een dikte van 4 of 8 mm. Deze flexibiliteit stelt je in staat om de inbouwdiepte aan te passen en een oplossing te vinden die perfect aansluit bij het gewenste design.

 

Met deze diverse opties kun je de Kalfire W80/52T haard volledig personaliseren, waardoor het een stijlvolle en sfeervolle toevoeging wordt aan je ruimte, zelfs wanneer de haard niet in gebruik is.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Tunnel
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  16,8 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout