Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire W53/50R

Vanaf 8030,-

De Kalfire W53/50R haard biedt verschillende opties, waaronder diverse binnenwerken en inbouwkaders, waarmee je de haard kunt aanpassen aan de afwerking rondom en jouw persoonlijke voorkeuren.

Artikelnummer: b53b3a3d6ab9-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Kalfire W53/50R haard voorziet in diverse opties, waardoor je de haard kunt afstemmen op zowel de afwerking rondom de haard als op jouw individuele wensen. Hier zijn enkele belangrijke keuzemogelijkheden:

 

BINNENWERK

Het binnenwerk van de haard is cruciaal voor het visuele aspect, zelfs wanneer de haard niet in gebruik is. Bij de Kalfire W53/50R kun je kiezen uit verschillende binnenwerken, waaronder skamol (vuurvaste plaat van vermiculiet), lamellen, of een design binnenwerk. Deze opties bieden je de flexibiliteit om het binnenwerk te kiezen dat het beste past bij jouw smaak en de gewenste sfeer in de ruimte.

 

INBOUWKADERS

Inbouwkaders spelen een essentiële rol bij het integreren van de haard in het design van de ruimte. Voor de Kalfire W53/50R heb je de keuze uit inbouwkaders met verschillende dieptes (3 of 7 cm) en diktes van 4 of 8 mm. Hierdoor kun je de inbouwdiepte variëren en een oplossing vinden die perfect aansluit bij het gewenste design.

 

Met deze veelzijdige opties kun je de Kalfire W53/50R haard aanpassen aan jouw individuele voorkeuren en de specifieke afwerking rondom de haard, waardoor je een stijlvolle en sfeervolle toevoeging aan je ruimte creëert.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  13,0 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout