Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire W105/47T

Vanaf 7520,-

Bij de Kalfire W105/47T haard heb je keuzemogelijkheden voor het binnenwerk en inbouwkaders, waardoor je de haard kunt aanpassen aan de afwerking en jouw individuele voorkeuren.

Artikelnummer: b53b3a3d6ab9-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Voor de Kalfire W105/47T haard zijn diverse opties beschikbaar, waarmee je de haard kunt afstemmen op de afwerking en je individuele wensen. Hier volgt een overzicht van de belangrijkste keuzemogelijkheden:

 

BINNENWERK

Het binnenwerk speelt een cruciale rol in het bepalen van het beeld en de sfeer, zelfs wanneer de haard niet in gebruik is. Bij de Kalfire W105/47T kun je kiezen uit verschillende binnenwerken, waaronder skamol (vuurvaste plaat van vermiculiet), lamellen of een design binnenwerk. Deze variatie stelt je in staat om het binnenwerk te selecteren dat het beste past bij jouw stijl en de gewenste sfeer in de ruimte.

 

INBOUWKADERS

Inbouwkaders bieden diverse mogelijkheden om te variëren met de inbouwdiepte en vormen een oplossing voor vrijwel elk design. Voor dit specifieke model, de Kalfire W105/47T, kun je kiezen voor een inbouwkader met een diepte van 2,5, 7 of 10 cm en een dikte van 4 of 8 mm. Deze keuze in diepte en dikte geeft je de flexibiliteit om de inbouwdiepte aan te passen en zo een op maat gemaakte oplossing te creëren die perfect past bij het gewenste design.

 

Door gebruik te maken van deze verschillende opties kun je de Kalfire W105/47T haard volledig personaliseren, waardoor deze niet alleen functioneel is, maar ook een visueel aantrekkelijke aanvulling vormt op je ruimte, zelfs wanneer de haard niet in gebruik is.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Tunnel
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  17,6 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout