Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire W105/47F

Vanaf 5895,-

Bij de Kalfire W105/47F haard kun je kiezen uit verschillende opties, waaronder diverse binnenwerken en inbouwkaders, om de haard af te stemmen op de afwerking en jouw individuele voorkeuren.

Artikelnummer: b53b3a3d6ab9-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Kalfire W105/47F haard biedt verschillende opties, zodat je de haard kunt aanpassen aan de afwerking rondom en aan jouw persoonlijke voorkeuren. Hier zijn de belangrijkste keuzemogelijkheden:

 

BINNENWERK

Het binnenwerk speelt een belangrijke rol bij het creëren van het visuele aspect, zelfs wanneer de haard niet in gebruik is. Voor de Kalfire W105/47F kun je kiezen uit diverse binnenwerken, zoals skamol (vuurvaste plaat van vermiculiet), lamellen, of een design binnenwerk. Deze keuze stelt je in staat om het binnenwerk te selecteren dat het beste past bij jouw stijl en de gewenste sfeer in de ruimte.

 

INBOUWKADERS

Inbouwkaders bieden veelzijdige mogelijkheden om te spelen met de inbouwdiepte en vormen een oplossing voor vrijwel elk design. Specifiek voor dit model kun je kiezen uit een 2,5, 7, of 10 cm diep inbouwkader met een dikte van 4 of 8 mm. Deze variatie in diepte stelt je in staat om de inbouwdiepte aan te passen, waardoor je een oplossing creëert die perfect past bij het gewenste design.

 

Met deze diverse opties kun je de Kalfire W105/47F haard op maat maken, waardoor het een stijlvolle en sfeervolle aanvulling wordt op je ruimte, zelfs wanneer de haard niet brandt.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  17,6 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout