Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Attika VISIO 3 UNIQ

Vanaf 9360,-

VISIO UNIQ biedt maximale brandzichtbaarheid met een liftdeur die discreet in de haardconstructie verdwijnt, terwijl de driezijdige inbouwhaard een royale en zuivere vuurervaring biedt vanuit alle hoeken van de woonkamer.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

VISIO UNIQ belichaamt een minimalistische benadering voor maximale brandzichtbaarheid. Het onderframe van de liftdeur is discreet geïntegreerd in de constructie van de inbouwhaard, waardoor het vrijwel onzichtbaar wordt. Deze unieke benadering zorgt voor een onbelemmerd zicht op het vuur en benadrukt de esthetiek van de haard.

 

De driezijdige inbouwhaard VISIO UNIQ biedt een uitzonderlijke vuurervaring. Met zijn ontwerp kunnen bewoners vanuit alle hoeken van de woonkamer genieten van een ruim zicht op het prachtige en helder brandende vuur. Dit aspect versterkt de interactie met het vuur, waardoor het een centraal element wordt in de ruimte en een uitnodigende sfeer creëert.

 

Om het branden van hout gemakkelijk te maken, opent de soepel lopende liftdeur met een deurgreep. Hierdoor kan eenvoudig meer hout worden toegevoegd, waarna men kan blijven genieten van het vuur zonder enige onderbreking. Dit functionele aspect draagt bij aan het gebruiksgemak en versterkt de praktische aspecten van de haard.

 

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  9,3 kW
 • Merk
  Attika
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout