Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Attika VISIO 2

Vanaf 6550,-

VISIO bereikt bij grote vlammen een laag verwarmingsvermogen door geavanceerde verbrandingstechnologie en past uitstekend in goed geïsoleerde ruimtes met minimale verwarmingsbehoeften.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

VISIO onderscheidt zich door zijn geavanceerde verbrandingstechnologie, waardoor het zelfs bij grote vlammen een laag verwarmingsvermogen bereikt. Deze unieke eigenschap maakt VISIO bijzonder geschikt voor goed geïsoleerde ruimtes met minimale verwarmingsbehoefte. De haard biedt hierdoor een doeltreffende oplossing voor ruimtes waar behoefte is aan warmte-efficiëntie zonder overmatige verwarming.

 

De veelzijdigheid van VISIO komt tot uiting in de beschikbare een-, twee- of driezijdige beglazingsopties. Deze verscheidenheid aan keuzes stelt gebruikers in staat de haard aan te passen aan hun specifieke ruimtelijke en esthetische behoeften. De toevoeging van infraroodgecoate keramische ruiten en een efficiënte raamspoeling garandeert te allen tijde een helder zicht op het vuur, ongeacht de intensiteit ervan. Dit waarborgt een continue visuele verbinding met de warmtebron.

 

De subtiele details van VISIO tillen de vuurervaring naar een hoger niveau. De donker gebeitste eikenhouten handgreep voegt warmte en verfijning toe aan het eigentijdse ontwerp. Optioneel wordt de vuurbeleving verder geaccentueerd door een roestvrijstalen frame, dat op elegante wijze het esthetische aspect van de haard aanvult en de algehele uitstraling verrijkt.

Specificaties

 • Vuurzicht
  2-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,0 kW
 • Merk
  Attika
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout