Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Attika VISIO 2 L

Vanaf 8600,-

Deze haard, met infrarood gecoate keramische glasruiten en efficiënte ruitenspoeling, belooft helder zicht tijdens elke brandfase, terwijl het lage verwarmingsvermogen vooral effectief is in goed geïsoleerde ruimtes met beperkte verwarmingsbehoeften.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De premium inbouwhaard VISIO is beschikbaar in een groot formaat, ongeacht de variant: één-, twee- of driezijdig beglaasd. Deze toonaangevende VISIO 2 L vertegenwoordigt niet alleen een prachtig vuur, maar uit zich ook in de precisie en duurzame afwerking, en kenmerkt zich door de unieke antracietkleurige vuurhaardbekleding. De nadruk op premiumkwaliteit blijkt duidelijk uit elk aspect van dit haardontwerp.

 

Een opmerkelijke vuurervaring wordt beloofd, waarbij helderheid en zichtbaarheid tijdens elke fase van het brandproces centraal staan. Dit wordt mogelijk gemaakt door infrarood gecoate keramische glasruiten (het ADVANCED GLASS CONCEPT © ) en een efficiënte ruitenspoeling. Deze technologische toevoegingen zorgen voor een ongehinderd zicht op het vuur, wat de verbinding met de vlammen versterkt en een continu visueel genot biedt.

 

Het opvallend lage verwarmingsvermogen, zelfs bij grote vlammen, komt bijzonder effectief tot zijn recht in goed geïsoleerde ruimtes met beperkte verwarmingsbehoeften. Dit aspect benadrukt de veelzijdigheid van VISIO 2 L, waardoor het een uitstekende keuze is voor ruimtes waar een evenwichtige warmteafgifte nodig is zonder overmatige verwarming.

Specificaties

 • Vuurzicht
  2-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  10,3 kW
 • Merk
  Attika
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout