Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire W45/48F

Vanaf 4125,-

Bij de Kalfire W45/48F haard kun je verschillende opties kiezen, waaronder binnenwerken en inbouwkaders, afhankelijk van de afwerking en jouw individuele voorkeuren.

Artikelnummer: b53b3a3d6ab9-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Kalfire W45/48F haard biedt diverse opties om de haard aan te passen aan de afwerking rondom en aan jouw individuele wensen. Hier zijn de belangrijkste keuzemogelijkheden:

 

BINNENWERK

Het binnenwerk is een essentieel element voor het visuele aspect, zelfs wanneer de haard niet in gebruik is. Bij de Kalfire W45/48F kun je kiezen uit verschillende binnenwerken, waaronder skamol (vuurvaste plaat van vermiculiet), lamellen, of een design binnenwerk. Deze keuzemogelijkheid stelt je in staat om het binnenwerk te selecteren dat het beste past bij jouw stijl en de gewenste sfeer in de ruimte.

 

INBOUWKADERS

Inbouwkaders bieden volop mogelijkheden om te variëren met de inbouwdiepte en vormen een oplossing voor vrijwel elk design. Specifiek voor dit model kun je kiezen voor een inbouwkader van 2,5, 7, of 10 cm diep, met een dikte van 4 of 8 mm. Deze variatie in diepte en dikte geeft je de flexibiliteit om de inbouwdiepte aan te passen en zo een oplossing te creëren die perfect past bij het gewenste design.

 

Met deze verschillende opties kun je de Kalfire W45/48F haard personaliseren, waardoor het een stijlvolle en sfeervolle toevoeging wordt aan je ruimte, zelfs wanneer de haard niet brandt.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  9,0 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout