Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Wanders Onyx

Vanaf 2840,-

De Wanders Onyx Base is een moderne vrijstaande gaskachel met efficiënte verbranding en een realistisch vlammenspel. Deze haard is beschikbaar in verschillende uitvoeringen en biedt gemak en milieuvriendelijke verwarming.

 

Artikelnummer: f09696910bdd-1-1-3 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Wanders Onyx Base is een eigentijdse vrijstaande gaskachel die uitblinkt in zowel design als efficiëntie. Met zijn bescheiden vermogen is dit toestel bijzonder geschikt voor Nederlandse huishoudens. Wat deze haard nog aantrekkelijker maakt, is zijn uitzonderlijke rendement van meer dan 90%, wat zorgt voor een kosteneffectieve en milieuvriendelijke verwarmingsoplossing.

 

De Onyx Base wordt geleverd met compleet nieuwe branders die zijn ontwikkeld door Wanders. Deze branders zijn ontworpen om de vlammen realistisch uit de houtblokken te laten komen, wat resulteert in een prachtig vlammenspel met een overtuigende houtset.

 

Bovendien biedt Wanders de mogelijkheid om te kiezen voor propaangas als brandstof, maar dit is alleen beschikbaar wanneer u kiezels als branderbed kiest en niet in combinatie met een houtset.

 

Een van de opvallende optionele kenmerken is het EcoWave principe, dat de Onyx Base tot een nog realistischer vlammenspel brengt. Dit systeem maakt het mogelijk dat de hoogte van de vlam varieert, waardoor de haard de ene keer op 30% van het vermogen kan branden en de andere keer op 70%, enzovoort. Deze optie is beschikbaar als u kiest voor de haard met een afstandsbediening inclusief EcoWave.

 

De Wanders Onyx Base is ontworpen voor gebruiksgemak. Met één druk op de knop geniet u van de sfeervolle vlammen, zonder gedoe met hout sprokkelen en kloven. U kunt de haard zelfs bedienen met een smartphone of tablet wanneer u het optionele Eco Wave-systeem installeert. Hierdoor heeft u de uitstraling van een houtkachel, maar met het gemak en comfort van gasverwarming.

 

De Onyx is niet alleen vriendelijk voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu, dankzij zijn efficiënte verbranding. U heeft de keuze uit vier verschillende uitvoeringen: Onyx Base met houtvak, Onyx Original met opengewerkte voet, Onyx F op sokkel en Onyx Wall. De afmetingen van deze modellen variëren, wat u kunt zien in de bijgevoegde maattekeningen. Kortom, de Wanders Onyx Base biedt een esthetisch aantrekkelijke en energiezuinige manier om uw huis te verwarmen.

Specificaties

 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  5,3 kW
 • Merk
  Wanders
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Gas
 • Kleuren
  Zwart