Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Wanders Balsa 75

Vanaf 3350,-

De Wanders Balsa 75 is een vrijstaande gaskachel met een eigentijds ontwerp en royale vensters, ontworpen voor sfeervolle warmte en een prachtig zicht op het vuur. Met keuze uit twee hoogtes, 75 cm en 100 cm, en een speciale variant voor vakantiehuizen, biedt deze haard veelzijdige mogelijkheden voor verschillende situaties en voegt hij warmte en stijl toe aan uw interieur.

Artikelnummer: f09696910bdd-1-1-3-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Wanders Balsa 75 is een vrijstaande gaskachel die de essentie van warmte en gezelligheid naar uw huis brengt. Met een eigentijds ontwerp dat drie zijden met vensters omvat, is deze haard ontworpen om sfeervolle warmte te verspreiden en een prachtig zicht op het vuur te bieden, ongeacht waar u zich in de kamer bevindt. U heeft de keuze tussen twee verschillende hoogtes, 75 cm en 100 cm, zodat u kunt kiezen welke het beste in uw interieur past. Daarnaast is er een speciale variant beschikbaar voor vakantiehuizen, waardoor de Balsa 75 een veelzijdige keuze is voor verschillende situaties.

 

Deze haard is de nieuwste toevoeging aan de reeks gesloten gashaarden van Wanders en levert, net als zijn grotere tegenhanger, de Wanders Balsa 100, een indrukwekkend en gezellig vuurbeeld. Met royale zijruiten bieden deze moderne gashaarden een ongehinderd zicht op de dansende vlammen, waardoor ze de perfecte toevoeging zijn aan uw woonruimte voor de koude wintermaanden.

 

Kies voor de Wanders Balsa 75 en geniet van de eenvoud en warmte van een gashaard, zonder gedoe en met tijdloos design. Of u nu warmte zoekt voor uw hoofdverblijf of een vakantiehuis, deze haard biedt een voordelige en sfeervolle oplossing voor iedereen. Gashaarden kunnen werken met een open of gesloten systeem. De Balsa 75 is uitgerust met een gesloten systeem, wat betekent dat de haard zijn zuurstof niet uit de kamer haalt, maar via een externe pijp van buiten ontvangt. Dit zorgt voor een efficiƫntere en veiligere verbranding. Met de Wanders Balsa 75 bent u verzekerd van een warm en gezellig huis, en met het moderne ontwerp voegt u ook een vleugje elegantie toe aan uw interieur.

Specificaties

 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  6,8 kW
 • Merk
  Wanders
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Gas
 • Kleuren
  Zwart