Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Trimline 73H Tunnel

Vanaf 5459,-

De Trimline 73H Tunnel, een tunnelhaard met extra hoogte, dubbele brander, en mogelijkheid als roomdividerhaard, inclusief Ecomax afstandsbediening en optionele WiFi-bediening.

Artikelnummer: dea9ddb25cbf-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Een tunnelhaard staat garant voor elegantie en is een schitterende manier om woonruimtes te verdelen, als de ruimte het toelaat. Bij het ontwerpen van de Trimline 73H Tunnel is speciaal rekening gehouden om extra hoogte te genereren, wat jouw woonruimte nóg meer warmte en charme geeft.

 

Deze tunnelhaard is standaard voorzien van een extra groot branderbed van kloofhoutstammen en beschikt over een dubbele brander. Dankzij deze techniek blijven mooi dansende vlammen zichtbaar terwijl de hoeveelheid afgegeven warmte beperkt blijft. De Trimline 73H Tunnel is tevens leverbaar als roomdividerhaard, waardoor je optimaal kunt genieten van het vuurzicht vanuit verschillende hoeken.

 

Deze haard wordt standaard geleverd inclusief de handige Ecomax afstandsbediening, waarmee je de vlammen en warmte eenvoudig kunt regelen. Voor extra gemak is er de optionele WiFi-bediening via de Trimline Fires-app, waarmee je de haard vanaf een afstand kunt bedienen met je smartphone of tablet.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Tunnel
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  9,8 kW
 • Merk
  Trimline
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas