Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Trimline 63 Panoramic

Vanaf 4187,-

De Trimline 63 Panoramic is de ideale panoramahaard voor compacte woonruimtes, met een veelzijdig ontwerp dat zowel strak ingebouwd als met een plateau kan worden geplaatst. Standaard geleverd met de Ecomax afstandsbediening, optioneel uitbreidbaar met WiFi-bediening.

Artikelnummer: dea9ddb25cbf-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

In compacte woonruimtes waar een panoramahaard een verrijking kan zijn, biedt de Trimline 63 Panoramic de perfecte oplossing. Speciaal ontworpen voor kleinere interieurs, kan deze panoramahaard strak worden ingebouwd of met een plateau worden geplaatst, waardoor het een veelzijdige en stijlvolle toevoeging aan je interieur wordt.

 

De Trimline 63 Panoramic wordt geleverd met een branderbed van kloofhoutstammen en een lamellen achterwand, wat zorgt voor een realistisch vlambeeld en een warme sfeer. In de configuratie hier weergegeven, is de haard uitgerust met een verlengd plateau, waardoor het design nog meer karakter krijgt. Daarnaast is de Trimline 63 Panoramic beschikbaar in een hoekuitvoering, waardoor je kunt kiezen voor de opstelling die het beste bij jouw ruimte past.

 

Standaard wordt deze haard geleverd met de Ecomax afstandsbediening voor gebruiksgemak. Voor extra functionaliteit is WiFi-bediening optioneel beschikbaar, waardoor je de haard eenvoudig kunt bedienen via een app op je smartphone of tablet.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  6,8 kW
 • Merk
  Trimline
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas