Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Trimline 38 Hoek L/R

Vanaf 4097,-

 De Trimline 38 Corner is een slim ontworpen hoekhaard met een luxe vuurbeleving en veelzijdige installatiemogelijkheden. Standaard geleverd met Ecomax afstandsbediening, optioneel met WiFi-bediening. Transformeer zelfs de kleinste ruimtes in stijlvolle en sfeervolle plekken.

Artikelnummer: dea9ddb25cbf-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Trimline 38 Corner is een slimme en stijlvolle hoekhaard die niet alleen sfeer, maar ook een gevoel van luxe toevoegt aan zelfs de meest compacte woonruimtes. Met zijn doordachte ontwerp en geavanceerde functies maakt deze hoekhaard het mogelijk om met slechts één druk op de knop een hoogwaardige vuurbeleving te creëren. Bovendien biedt de mogelijkheid van een directe wandafvoer een flexibele installatie, waarbij een schoorsteen overbodig is.

 

Compact en krachtig: De Trimline 38 Corner is ontworpen om de meest compacte ruimtes te veranderen in stijlvolle en sfeervolle plekken. Met zijn branderbed van kloofhoutstammen en lamellen achterwand zorgt deze hoekhaard voor een realistisch vuurbeeld, terwijl de ruimte optimaal benut wordt. Het slimme ontwerp maakt het mogelijk om luxe ambiances te creëren zonder concessies te doen aan de beschikbare ruimte.

 

Veelzijdigheid in design: Naast de hoekuitvoering is de Trimline 38-serie verkrijgbaar in diverse designs, waaronder front-, panorama- en vrijstaande haarden. Hierdoor kun je de haard kiezen die het beste aansluit bij jouw voorkeuren en interieur. Of je nu gaat voor een compacte hoekopstelling of een vrijstaande eyecatcher, de Trimline 38 biedt veelzijdigheid in design.

 

Eenvoudige bediening met afstandsbediening: Voor ultiem gebruiksgemak wordt de Trimline 38 Corner geleverd met de Ecomax afstandsbediening. Hiermee kun je de haard eenvoudig aan- en uitzetten en de vlamintensiteit regelen. Optioneel kun je kiezen voor WiFi-bediening, waarmee je de haard kunt aansturen via de Trimline Fires-app.

Specificaties

 • Vuurzicht
  2-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  5,4 kW
 • Merk
  Trimline
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas