Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Trimline 140 Panoramic

Vanaf 5883,-

De Trimline 140 Panoramic is een breed ontworpen panoramahaard met een realistisch branderbed, dubbele brander en geavanceerde technologie. Standaard geleverd met Ecomax afstandsbediening, optioneel met WiFi-bediening. Een stijlvolle toevoeging aan elke woonruimte.

Artikelnummer: dea9ddb25cbf-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Trimline 140 Panoramic is een adembenemende gashaard die je interieur verrijkt met charme en luxe. Met zijn extra brede ontwerp trekt deze haard direct de aandacht en wordt het een indrukwekkend middelpunt in jouw woonruimte. Het ontwerp is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar zorgt ook voor een warme en gezellige sfeer.

 

Vuurbeleving vanuit elk perspectief: Deze panoramahaard biedt een weids zicht op het vuur vanuit alle hoeken van de kamer. Het branderbed van kloofhoutstammen, gecombineerd met een lamellen achterwand, zorgt voor een realistische en sfeervolle vuurervaring. Het extra brede ontwerp van de Trimline 140 Panoramic geeft een gevoel van ruimte en maakt deze haard ideaal voor grotere woonruimtes.

 

Dubbele brander voor optimale vlammen: De haard is uitgerust met een dubbele brander, waardoor de vlammen mooi en levendig blijven terwijl de warmteafgifte beperkt wordt. Deze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat je kunt genieten van een prachtig vlammenspel zonder dat de ruimte oververhit raakt. Zo kun je comfortabel ontspannen en genieten van de esthetiek van het vuur.

 

Flexibiliteit in plaatsing: De Trimline 140 Panoramic is beschikbaar als hoek- en fronthaard, waardoor je flexibiliteit hebt bij het integreren van de haard in je interieur. Of je nu kiest voor een hoekopstelling of de haard centraal plaatst als eyecatcher, deze haard voegt gegarandeerd stijl en warmte toe aan je leefruimte.

 

Eenvoudige bediening met afstandsbediening: Voor optimaal gebruiksgemak wordt de Trimline 140 Panoramic standaard geleverd met de Ecomax afstandsbediening. Hiermee kun je de haard eenvoudig aansturen en de vlamintensiteit regelen. Optioneel is de toevoeging van WiFi-bediening mogelijk, waardoor je de haard kunt bedienen via de Trimline Fires-app.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  12,0 kW
 • Merk
  Trimline
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas