Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Faber MatriX 1050-500 ST Hybrid

Vanaf 6534,-

De MatriX 1050-500 ST Hybrid gashaard biedt een ongeëvenaarde combinatie van geavanceerde hybride technologie met LED-lichtondersteuning voor een verfijnd vuurbeeld en een opmerkelijke reductie tot wel 50% in gasverbruik, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de vuurervaring.

Artikelnummer: e06f967fb0d3-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De MatriX 1050-500 ST Hybrid belichaamt het summum van uitmuntendheid binnen onze gashaardencollectie. Deze geavanceerde hybride MatriX gashaard combineert elektrische ondersteuning met LED-licht, een technologie vergelijkbaar met moderne hybride auto’s. Dit energiezuinige LED-licht dient om de gasvlammen gedeeltelijk te vervangen, waardoor de vuurgloed wordt versterkt en een indrukwekkende reductie van ruim 50% in gasverbruik, CO2-uitstoot en warmte wordt bereikt. Het unieke samenspel tussen gas en licht, bekend als ‘Hybrid Pro Lighting’ (HPL), creëert een vuurbeeld van ongeëvenaarde intensiteit en beleving dat de standaard van elke traditionele sfeerhaard op gas overstijgt.

 

Met de optionele Hybrid Pro Light® module wordt het vuurbeeld verder verfijnd, zelfs op de laagste stand, waardoor een nog diepere en meeslepende vuurervaring ontstaat. Deze haard biedt een uitstekende flexibiliteit in warmte-output, instelbaar van maximaal 10 tot slechts 1,5 KW, wat ideaal is voor moderne, goed geïsoleerde woningen die streven naar nauwkeurige warmteregulering. Met maar liefst 7 verschillende branders biedt deze haard ongekende aanpassingsmogelijkheden, waardoor je altijd het perfecte vuurbeeld kunt creëren, afgestemd op elke specifieke situatie.

 

Met een opmerkelijke reductie tot wel 50% in gasverbruik, zonder enigszins af te doen aan de verbluffende vuurbeleving, blijft de MatriX 1050-500 ST Hybrid een voorkeurskeuze voor milieubewuste huishoudens die streven naar een efficiënte en toch sfeervolle verwarmingsoplossing.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Tunnel
 • Vermogen
  10,7 kW
 • Merk
  Faber
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas