Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Metalfire Avenue Plus Front

Vanaf 5295,-

De Avenue plus vertegenwoordigt de nieuwste generatie gesloten gashaarden, hoewel het vermogen lager is dan de Avenue reeks bereikt de Avenue plus het hoogste rendement binnen het Metalfire-gamma, 90%.

 

Artikelnummer: 8d9fc2308c8f Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Avenue Plus is een gesloten gashaard met een nog hoger rendement dan de Avenue, waardoor het comfort en gebruiksgemak worden gemaximaliseerd, inclusief een adembenemend vlammenspel voor een schitterend vuurzicht. Metalfire biedt maatwerkoplossingen zoals afwerkingskaders, concepten, vloerplaten en houtbergingen, waardoor uw haard een unieke uitstraling krijgt en het centrale punt van uw huis wordt.

 

Deze haard wordt bediend met de RF afstandsbediening, waarmee u de temperatuur en vlamhoogte kunt instellen naar uw voorkeur. Met een dubbele brander, waarbij elke brander afzonderlijk kan worden bediend, kunt u ook 50% van het vermogen gebruiken wanneer maximale verwarming niet nodig is. Voor gasbesparing is de Ecowave-functie beschikbaar, waarmee tot 40% gas kan worden bespaard en automatisch wordt gezorgd voor een afwisseling van de vlamhoogte, wat resulteert in een dynamisch vuur met een realistische uitstraling.

Extra informatie

Model

MF 700-60 GHE 1S, MF 800-40 GHE 1S

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Merk
  Metalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Aardgas, butaan, propaan