Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire GP110/79T

Vanaf 7035,-

Met de Kalfire GP110/79T tunnelhaard creëer je een unieke gashaard door te kiezen uit diverse binnenwerken, inbouwkaders en optionele functies zoals hybride/led en NSG, waardoor de haard perfect past bij je persoonlijke stijl en de ruimte waarin deze staat.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Kalfire GP110/79T tunnelhaard biedt de mogelijkheid om een op maat gemaakte gashaard samen te stellen, volledig afgestemd op jouw persoonlijke smaak en de kenmerken van de ruimte waarin de haard wordt geplaatst. Met een scala aan keuzes, waaronder diverse binnenwerken, inbouwkaders en optionele functies, wordt de haard niet alleen een warmtebron, maar ook een stijlvol middelpunt in je interieur.

 

BINNENWERK

Het binnenwerk van de Kalfire GP110/79T is een cruciaal element dat het visuele aspect en de sfeer bepaalt, zelfs wanneer de haard niet brandt. Voor dit model kun je kiezen uit een vlak of design binnenwerk, of je kunt gaan voor een binnenwerk van zwart keramisch glas. Deze keuzes zorgen niet alleen voor een esthetisch aantrekkelijke uitstraling tijdens het branden, maar dragen ook bij aan de algehele ambiance van de ruimte, zelfs wanneer de vlammen zijn gedoofd.

 

INBOUWKADERS

De inbouwkaders bieden diverse mogelijkheden om te spelen met de inbouwdiepte, waardoor vrijwel elk design probleemloos kan worden geïntegreerd. Bij dit model kun je kiezen uit een 3, 7 of 10 cm diep inbouwkader, met een dikte van 4 of 8 mm. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat de haard niet alleen functioneel is maar ook visueel aantrekkelijk, perfect passend bij de specifieke kenmerken van je ruimte.

 

Optioneel kun je de haard verder personaliseren met een hybride/led-functie voor een sfeervol gloedbed en/of een NSG functie, waarbij echte vonken boven de vlammen dansen. Deze keuzemogelijkheden stellen je in staat om de Kalfire GP110/79T tunnelhaard volledig af te stemmen op jouw voorkeuren en de unieke stijl van je woonomgeving. Zo wordt de haard niet alleen een warmtebron, maar ook een expressie van individualiteit en comfort in je huis.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  Tunnel
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  9,6 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas