Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire GP75/59F

Vanaf 5115,-

De Kalfire GP haarden bieden een veelzijdige configuratie met verschillende binnenwerken, inbouwkaders en optionele functies zoals hybride/led en NSG, waardoor je de haard kunt aanpassen aan je ontwerp en persoonlijke smaak.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-2-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Bij de Kalfire GP haarden is personalisatie de sleutel tot het creëren van de perfecte sfeer in je woonruimte. Met diverse binnenwerken en inbouwkaders kun je de haard volledig afstemmen op jouw voorkeuren en ontwerp.

 

BINNENWERK

Een cruciaal aspect van de Kalfire GP75/59F is het binnenwerk, dat niet alleen het beeld bepaalt wanneer de haard brandt, maar ook wanneer deze niet in gebruik is. De GP75/59F biedt de keuze tussen een vlak of design binnenwerk en een binnenwerk van zwart keramisch glas. Zo ben je verzekerd van een esthetisch aantrekkelijke uitstraling, zelfs wanneer de vlammen niet dansen.

 

INBOUWKADERS

Inbouwkaders voegen een extra dimensie toe aan de veelzijdigheid van de Kalfire GP haarden. Met de mogelijkheid om te variëren in inbouwdiepte, bieden de 3, 7 of 10 cm diepe inbouwkaders oplossingen voor vrijwel elk design. Bovendien kun je kiezen tussen een dikte van 4 of 8 mm, waardoor je de haard perfect kunt integreren in je interieur.

 

ONTSPIEGELD GLAS

Voor een onbelemmerd zicht op het vuur is er de optie van ontspiegeld glas. Hiermee worden reflecties tot een minimum beperkt, waardoor je geniet van een werkelijk “open-haard” gevoel. Het ontspiegelde glas draagt bij aan de totale beleving, waarbij het vuur centraal staat zonder enige visuele belemmeringen.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  8,0 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas