Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

DRU Maestro 75 Tunnel Tall Eco Wave

Vanaf 7940,-

De Maestro 75 Tunnel Tall Eco Wave biedt met zijn tweezijdige vuurzicht, diverse instellingen en hoog rendement een veelzijdige en energiezuinige haardervaring voor elk seizoen.

Artikelnummer: d54e99a6c037-1-2 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Maestro 75 Tunnel Tall Eco Wave is een haard die een tijdloze sfeer van gezelligheid en warmte brengt in elke ruimte waarin het is geplaatst. Deze haard fungeert als een perfecte roomdivider, met een uniek ontwerp dat zicht biedt op het vuur vanuit twee verschillende zijden. Met een indrukwekkend hoog glasraam, biedt deze haard een buitengewone vuurbeleving die een gevoel van comfort en ontspanning in huis brengt.

 

Wat deze haard bijzonder maakt, is zijn veelzijdigheid. Ongeacht het seizoen, biedt de Maestro 75 Tunnel Tall Eco Wave de mogelijkheid om te genieten van de dansende vlammen. De haard biedt diverse instellingen voor vlamhoogtes en warmteafgifte, waardoor gebruikers de controle hebben over de intensiteit van het vuur en de warmte die het verspreidt. Bovendien is er een inschakelbaar LED gloeibed dat een extra dimensie van realisme toevoegt aan de haardervaring, zelfs wanneer het vuur niet op zijn maximale stand staat.

 

Een ander opmerkelijk aspect van de Maestro 75 Tunnel Tall Eco Wave is zijn uitzonderlijk hoge rendement. Dit maakt de haard niet alleen tot een aantrekkelijke toevoeging aan de ambiance van de ruimte, maar ook tot een zuinige keuze in termen van energieverbruik. Het efficiƫnte gebruik van energie zorgt ervoor dat deze haard niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook economisch verantwoord in gebruik.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Tunnel
 • Vermogen
  10,2 kW
 • Merk
  Dru
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas