Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire GP70/55S

Vanaf 5380,-

Met de Kalfire GP driezijdige haarden personaliseer je jouw gashaard door te kiezen uit diverse binnenwerken, en optioneel de hybride/led en NSG functies, waardoor je een haard creëert die perfect aansluit bij jouw smaak en de ruimte waarin deze staat.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Kalfire GP driezijdige haarden bieden een unieke mogelijkheid om een op maat gemaakte gashaard samen te stellen die volledig aansluit op jouw persoonlijke voorkeuren en de kenmerken van de ruimte waarin de haard wordt geplaatst. Met keuzes uit verschillende binnenwerken en optioneel de toevoeging van hybride/led en NSG functies, wordt de haard niet alleen een warmtebron, maar ook een stijlvol middelpunt in je interieur.

 

BINNENWERK

Het binnenwerk van de Kalfire GP70/55S is een cruciaal element dat zowel het visuele aspect als de sfeer bepaalt, zelfs wanneer de haard niet in gebruik is. Voor dit model kun je kiezen uit een vlak of design binnenwerk, of een binnenwerk van zwart keramisch glas. Deze keuzemogelijkheden zorgen niet alleen voor een esthetisch aantrekkelijke uitstraling tijdens het branden, maar dragen ook bij aan de algehele ambiance van de ruimte, zelfs wanneer de vlammen zijn gedoofd.

 

Optioneel kun je de haard verder personaliseren met een hybride/led-functie voor een sfeervol gloedbed en/of een NSG functie, waarbij echte vonken boven de vlammen dansen. Deze keuzemogelijkheden stellen je in staat om de Kalfire GP driezijdige haard volledig af te stemmen op jouw voorkeuren en de unieke stijl van je woonomgeving. Zo wordt de haard niet alleen een warmtebron, maar ook een expressie van individualiteit en comfort in je huis.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  6,2 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas