Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire Gi115/75C

Vanaf 8250,-

De Kalfire Gi haarden zijn uitgerust met Gi-technologie en Ember Glow voor efficiëntie en een prachtige vuurervaring. Optioneel zijn de NSG-functie, verschillende binnenwerken en inbouwkaders beschikbaar. Het binnenwerk en inbouwkaders kunnen aangepast worden aan diverse ontwerpen. Bediening kan via de afstandsbediening of de Kalfire Connected App.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Kalfire Gi Haarden: Innovatieve Vlamtechnologie voor Efficiëntie en Esthetiek

 

De Kalfire Gi haarden zijn standaard voorzien van de revolutionaire Gi-technologie, wat zorgt voor een prachtig vlambeeld met aanzienlijk minder gasverbruik. Naast deze esthetische vlammen draagt de geïntegreerde Ember Glow (dynamisch gloedbed) bij aan de ultieme vuurervaring. Optioneel zijn functies zoals de NSG-functie (waarbij echte vonken boven de vlammen dansen), diverse binnenwerken en inbouwkaders beschikbaar. Zo kun je de haard aanpassen aan jouw ontwerp en persoonlijke voorkeur. De haard kan worden bediend met de meegeleverde afstandsbediening of via de Kalfire Connected App.

 

Binnenwerken: Visuele en Sfeerbepalende Aspecten

 

Het binnenwerk van de Kalfire Gi110/75C is een belangrijk element dat niet alleen visueel maar ook qua sfeer een rol speelt, zelfs wanneer de haard niet in gebruik is. Voor dit model kun je kiezen uit een vlak of design binnenwerk, of een binnenwerk van zwart keramisch glas.

 

Inbouwkaders voor Flexibel Design

 

Inbouwkaders bieden veel flexibiliteit in inbouwdiepte en vormen daarmee een oplossing voor diverse ontwerpen. Bij dit specifieke model kun je kiezen tussen een inbouwkader van 3 of 7 cm diepte, met een dikte van 4 of 8 mm.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  2-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  6,8 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas