Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire GP65/75C

Vanaf 5725,-

De Kalfire GP hoekhaarden bieden personalisatie met verschillende binnenwerken en optionele functies zoals hybride/led en NSG, waardoor je een gashaard creëert die perfect past bij je persoonlijke stijl en de ruimte waarin deze staat.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De veelzijdige Kalfire GP hoekhaarden stellen je in staat om een gashaard op maat samen te stellen die naadloos aansluit op jouw persoonlijke voorkeuren en de kenmerken van de ruimte waarin de haard wordt geplaatst. Met diverse keuzes, zoals binnenwerken en optionele functies, wordt de haard niet alleen een warmtebron maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

 

BINNENWERK

Het binnenwerk van de Kalfire GP65/75C is een cruciaal element dat zowel het beeld als de sfeer bepaalt, zelfs wanneer de haard niet in gebruik is. Voor dit model heb je de keuze uit een vlak of design binnenwerk, of je kunt gaan voor een binnenwerk van zwart keramisch glas. Hiermee wordt niet alleen gezorgd voor een esthetisch aantrekkelijke uitstraling tijdens het branden, maar ook wanneer de vlammen zijn gedoofd.

 

Optioneel kun je de haard verder personaliseren met een hybride/led-functie voor een sfeervol gloedbed en/of een NSG functie, waarmee echte vonken boven de vlammen dansen. Deze keuzemogelijkheden maken het mogelijk om de gashaard te laten aansluiten op jouw persoonlijke smaak en de specifieke stijl van de ruimte waarin de haard zijn plek vindt. Zo wordt de Kalfire GP hoekhaard niet alleen een bron van warmte, maar ook een statement van individuele stijl en comfort in je huis.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  2-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,8 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas