Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire Gi110/55C

Vanaf 7710,-

Kalfire Gi haarden zijn uitgerust met Gi-technologie voor een prachtig vlambeeld en verminderd gasverbruik, inclusief standaard Ember Glow (dynamisch gloedbed). Aanvullende opties voor een NSG-functie, diverse binnenwerken en inbouwkaders bieden aanpassingsmogelijkheden. De bediening kan eenvoudig plaatsvinden via de meegeleverde afstandsbediening of de Kalfire Connected App.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Kalfire Gi Haarden: Innovatieve Technologie voor Prachtig Vlambeeld

 

Kalfire Gi haarden zijn standaard voorzien van de revolutionaire Gi-technologie, wat resulteert in een prachtig vlambeeld met aanzienlijk minder gasverbruik. Naast de aantrekkelijke vlammen draagt de standaard geïntegreerde Ember Glow (dynamisch gloedbed) bij aan de ultieme vuurervaring. Optioneel biedt de haard een NSG-functie (echte vonken boven de vlammen), verschillende binnenwerken en inbouwkaders, waardoor je de haard kunt aanpassen aan je eigen ontwerp en smaak. De bediening verloopt eenvoudig via de meegeleverde afstandsbediening of de Kalfire Connected App.

 

Binnenwerk voor Visuele Impact

 

Het binnenwerk speelt een cruciale rol in het bepalen van het beeld en de sfeer, zelfs wanneer de haard niet brandt. Bij de Kalfire Gi110/55C kun je kiezen uit een vlak of design binnenwerk, evenals een binnenwerk van zwart keramisch glas.

 

Inbouwkaders voor Flexibiliteit in Design

 

Inbouwkaders bieden veelzijdigheid in inbouwdiepte en vormen daarmee een oplossing voor vrijwel elk design. Voor dit specifieke model heb je de keuze tussen een inbouwkader van 3 of 7 cm diepte, met een dikte van 4 of 8 mm.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  2-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  6,8 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas