Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire Gi105/79F

Vanaf 7585,-

Kalfire Gi haarden bieden een prachtig vlambeeld dankzij de innovatieve Gi-technologie en Ember Glow, aanpasbaar met NSG-functie, diverse binnenwerken en inbouwkaders. Het ontspiegelde glas zorgt voor een optimaal zicht op het vuur. Bediening kan met de afstandsbediening of de Kalfire Connected App.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Kalfire Gi Haarden: Innovatieve Technologie voor Prachtig Vlambeeld

 

Kalfire Gi haarden zijn standaard uitgerust met de baanbrekende Gi-technologie, wat zorgt voor een prachtig vlambeeld met aanzienlijk minder gasverbruik. Naast de aantrekkelijke vlammen draagt de geïntegreerde Ember Glow (dynamisch gloedbed) bij aan de ultieme vuurervaring. Optioneel biedt de haard een NSG-functie (echte vonken boven de vlammen), verschillende binnenwerken en inbouwkaders, zodat je de haard kunt aanpassen aan je eigen ontwerp en voorkeur. De bediening verloopt eenvoudig via de meegeleverde afstandsbediening of de Kalfire Connected App.

 

Binnenwerken voor Visuele Impact

 

Het binnenwerk speelt een cruciale rol in het bepalen van het beeld en de sfeer, zelfs wanneer de haard niet brandt. Bij de Kalfire Gi105/79F kun je kiezen uit een vlak of design binnenwerk, evenals een binnenwerk van zwart keramisch glas.

 

Inbouwkaders voor Flexibiliteit in Design

 

Inbouwkaders bieden veelzijdigheid in inbouwdiepte en vormen daarmee een oplossing voor vrijwel elk design. Voor dit specifieke model kun je kiezen tussen een inbouwkader van 3, 7 of 10 cm diepte, met een dikte van 4 of 8 mm.

 

Ontspiegeld Glas voor Optimaal Zicht op het Vuur

 

Met ontspiegeld glas wordt volledig vrij zicht op het vuur geboden, waarbij reflecties tot een minimum worden beperkt, wat een echte “open-haard” beleving creëert.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  6,8 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas