Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire G120/41F

Vanaf 5375,-

Met de Kalfire G haarden personaliseer je jouw gashaard door te kiezen uit diverse vullingen, binnenwerken, en kaders, waardoor je een haard creëert die perfect aansluit bij jouw smaak en de ruimte waarin deze staat.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Kalfire G haarden bieden een uitgebreide selectie van vullingen, binnenwerken, en kaders, waarmee je een op maat gemaakte gashaard kunt samenstellen die volledig voldoet aan jouw persoonlijke voorkeuren en de unieke kenmerken van de ruimte waarin de haard wordt geplaatst. Met keuzes variërend van haardvullingen tot verschillende binnenwerken en inbouwkaders, geeft Kalfire je de mogelijkheid om een haard te creëren die niet alleen warmte biedt, maar ook een stijlvolle toevoeging vormt aan je interieur.

 

VULLINGEN

Voor de haardvulling van de Kalfire G120/41F heb je diverse opties. Je kunt kiezen voor keramische houtstammen of exclusieve houtstammen met langere stammen voor een klassieke uitstraling. Als je een modernere look verkiest, zijn er witte, grijze of cryptonite steentjes beschikbaar. Deze keuzemogelijkheden stellen je in staat om de haard aan te passen aan de gewenste sfeer en stijl van je woonruimte.

 

BINNENWERK

Het binnenwerk van de Kalfire G120/41F is een cruciaal element dat niet alleen visueel impact heeft wanneer de haard brandt, maar ook wanneer deze niet in gebruik is. Voor dit model kun je kiezen uit een vlak of design binnenwerk, of een binnenwerk van zwart keramisch glas. Deze diversiteit aan opties geeft je de vrijheid om de haard aan te passen aan de gewenste uitstraling van je interieur.

 

INBOUWKADERS

Inbouwkaders bieden flexibiliteit om te variëren met de inbouwdiepte, waardoor vrijwel elk design mogelijk is. Voor de Kalfire G120/41F heb je keuze uit een 3, 7, of 10 cm diep inbouwkader met een dikte van 4 of 8 mm. Deze variatiemogelijkheden stellen je in staat om de haard perfect af te stemmen op de architectuur en stijl van je woonruimte.

 

ONTSPIEGELD GLAS

Met ontspiegeld glas geniet je van volledig vrij zicht op het vuur. Reflecties worden tot een minimum beperkt, waardoor een authentiek “open-haard” gevoel ontstaat, zelfs wanneer de vlammen zijn gedoofd. Deze functie voegt een extra dimensie toe aan de algehele ervaring van de haard in je woonruimte.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  8,8 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas