Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire G110/37S

Vanaf 5670,-

Kalfire G driezijdige haarden bieden een uitgebreide selectie aan vullingen en binnenwerken, waarmee je een gashaard kunt creëren die perfect aansluit op je persoonlijke voorkeur en de stijl van de ruimte.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De veelzijdigheid van de Kalfire G driezijdige haarden komt tot uiting in de brede keuze aan vullingen en binnenwerken. Hierdoor kun je een gashaard op maat samenstellen die niet alleen volledig is afgestemd op jouw persoonlijke smaak, maar ook perfect past bij de afwerking en de sfeer van de ruimte waarin de haard wordt geplaatst.

 

VULLINGEN

Bij de Kalfire G110/37S heb je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende haardvullingen. Ga voor een klassieke uitstraling met keramische houtstammen of kies voor exclusieve houtstammen met langere stammen voor een meer authentieke look. Als je de voorkeur geeft aan een eigentijdse sfeer, zijn er moderne opties zoals witte, grijze of cryptonite steentjes beschikbaar. Deze diversiteit aan vullingen geeft je de vrijheid om de haard aan te passen aan jouw specifieke stijlvoorkeur.

 

BINNENWERK

Het binnenwerk van de Kalfire G110/37S speelt een essentiële rol in het bepalen van het visuele aspect en de sfeer, zelfs wanneer de haard niet in gebruik is. Je kunt kiezen tussen een vlak of design binnenwerk, of gaan voor een binnenwerk van zwart keramisch glas. Deze diversiteit aan binnenwerken biedt je de flexibiliteit om de haard te laten aansluiten bij de gewenste uitstraling van je interieur.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,4 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas