Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Faber MatriX 1050-650 I Hybrid

Vanaf 5832,-

De MatriX 1050-650 I Hybrid gashaard combineert geavanceerde hybride technologie met LED-lichtondersteuning voor een verbluffend vuurbeeld en tot wel 50% minder gasverbruik, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de vuurervaring.

Artikelnummer: e06f967fb0d3-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De MatriX 1050-650 I Hybrid vertegenwoordigt de ongeëvenaarde superioriteit binnen onze gashaardencollectie, gekenmerkt door een geavanceerde hybride technologie die elektrische ondersteuning integreert met LED-licht, op vergelijkbare wijze als moderne hybride auto’s. Dit energiezuinige LED-licht fungeert als een aanvulling op de gasvlammen, wat resulteert in een verrijking van de vuurgloed en een opmerkelijke reductie van meer dan 50% in gasverbruik, CO2-uitstoot en warmte. Het unieke samenspel tussen gas en licht, genaamd ‘Hybrid Pro Lighting’ (HPL), creëert een vuurbeeld van buitengewone intensiteit en beleving dat de verwachtingen van een traditionele gashaard overstijgt.

 

Met de optionele Hybrid Pro Light® module kan het vuurbeeld nog verder worden verfijnd, zelfs op de laagste stand, waardoor een nog diepere en meer meeslepende vuurervaring ontstaat. Deze haard biedt een uitmuntende aanpasbaarheid van warmte-output, instelbaar van maximaal 10 tot slechts 1,5 KW, waardoor het een ideale keuze vormt voor moderne, goed geïsoleerde woningen die behoefte hebben aan nauwkeurige en efficiënte warmteregeling. Met maar liefst 7 verschillende branders biedt deze haard ongeëvenaarde instelmogelijkheden, zodat je altijd het perfecte vuurbeeld kunt creëren, aangepast aan elke specifieke situatie.

 

Met een indrukwekkende reductie tot wel 50% in gasverbruik, zonder concessies te doen aan de verbluffende vuurbeleving, blijft de MatriX 1050-650 I Hybrid een voorkeurskeuze voor huishoudens die streven naar milieubewuste en efficiënte verwarmingsoplossingen.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Vermogen
  10,0 kW
 • Merk
  Faber
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas