Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

DRU Global 100 Corner BF

Vanaf 4310,-

De Global 100 Corner van Global Fires, met zijn veelzijdige inbouwdiepte en aanpasbare branderbedopties, biedt een brede panoramische vuurervaring en de mogelijkheid om jouw gashaard volledig naar eigen smaak samen te stellen voor elk interieur.

Artikelnummer: d54e99a6c037-1-2-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Geschikt voor elk interieur met geringe inbouwdiepte De gashaarden van Global Fires zijn veelzijdig dankzij hun geringe inbouwdiepte vanaf 36 cm, waardoor ze eenvoudig in elk interieur kunnen worden geplaatst. De Global 100 Corner, een opvallende keuze, biedt een breed panoramisch vuurzicht aan de voorkant en heeft een open zijde aan de rechter- of linkerkant, waardoor je vanuit twee hoeken kunt genieten van het vuur. Deze haard heeft minimale lijsten en een 42 cm hoog glasraam, wat bijdraagt aan de visuele aantrekkingskracht en de moderne uitstraling.

 

Personaliseer jouw haardervaring Global Fires biedt gebruikers de mogelijkheid om hun gashaard volledig naar wens samen te stellen. De keuze tussen levensechte houtblokken voor een klassieke uitstraling en glas antraciet of witte kiezelstenen voor een strakke, moderne look geeft de branderbed-opties een geheel eigen karakter. Daarnaast kan de binnenbekleding worden afgewerkt met Zwart Glad voor een ingetogen uitstraling of met spiegelend Ceraglass voor extra diepte en reflectie.

Specificaties

 • Vuurzicht
  2-zijdig
 • Vermogen
  7,5 kW
 • Merk
  DRU
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas