Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Bellfires Smart Bell Panorama 73-52

Vanaf 4500,-

Dit unieke model combineert functionaliteit met een opvallend design, waarbij het vuur vanuit verschillende hoeken zichtbaar is, waardoor het een statement vormt in moderne ruimtes.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Smart Bell Panorama 73-52 vertegenwoordigt de ultieme combinatie van functionaliteit en esthetiek, speciaal ontworpen voor zij die op zoek zijn naar een opvallende haard met een industrieel interieur. Als een compacte inbouwhaard biedt de Panorama 73-52 een uniek ontwerp dat maximaal zicht op het vuur biedt vanuit drie zijden. Dit ongeëvenaarde zicht op de vlammen maakt het niet alleen een functionele warmtebron, maar ook een visueel aantrekkelijke toevoeging aan de ruimte.

 

Een van de meest opvallende kenmerken van de Smart Bell Panorama 73-52 is de minimale inbouwdiepte, wat resulteert in maximale inbouwvrijheid. Deze eigenschap maakt het mogelijk om deze haard in diverse ruimtes te plaatsen zonder concessies te doen aan de beschikbare ruimte. Voor interieurs met een industrieel thema biedt deze haard een perfecte aanvulling, waarbij de combinatie van functionaliteit en design een harmonieuze toevoeging vormt aan de ruimte.

 

Het onbelemmerde zicht op het vuur vanuit drie zijden van de Smart Bell Panorama 73-52 maakt het een intrigerende keuze voor liefhebbers van moderne architectuur. Dit zorgt voor een opvallend middelpunt in de ruimte, waarbij het vlammenspel op een unieke manier wordt gepresenteerd en tegelijkertijd een warme en uitnodigende sfeer creëert.

 

Kortom, de Smart Bell Panorama 73-52 biedt een combinatie van compact ontwerp, maximaal zicht op het vuur en een minimale inbouwdiepte. Deze eigenschappen maken het een ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een haard die niet alleen warmte biedt, maar ook een statement maakt binnen een industrieel geïnspireerd interieur.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,2 kW
 • Merk
  Barbas
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas