Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Trimline 63 Hoek L/R

Vanaf 3816,-

De Trimline 63 Corner maakt de toevoeging van een haard mogelijk, zelfs in kleinere woonruimtes. Deze hoekhaard is ontworpen voor compacte ruimtes en biedt veelzijdige plaatsingsmogelijkheden, passend bij ieder interieur. Standaard geleverd inclusief Ecomax afstandsbediening; WiFi is optioneel.

Artikelnummer: dea9ddb25cbf-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Trimline 63 Corner bewijst dat zelfs in kleinere woonruimtes de toevoeging van een haard binnen handbereik is. Deze hoekhaard is speciaal ontworpen voor compacte ruimtes en kan prachtig worden geïntegreerd in een strakke hoekopstelling, al dan niet met een doorlopend plateau. De veelzijdige plaatsingsmogelijkheden, zowel linkse als rechtse hoeken, maken het een perfecte aanvulling voor ieder interieur.

 

Deze hoekhaard is uitgevoerd op tafelhoogte met een doorlopende hoekopstelling, voor een eigentijdse uitstraling. Standaard is de Trimline 63 Corner voorzien van een branderbed van kloofhoutstammen en een lamellen achterwand. Of je nu kiest voor een strakke hoekopstelling of een panoramische haard, deze veelzijdige toevoeging wordt geleverd met de Ecomax afstandsbediening voor optimaal gebruikersgemak. WiFi-bediening is beschikbaar als optionele uitbreiding.

Specificaties

 • Vuurzicht
  2-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  6,8 kW
 • Merk
  Trimline
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas