Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Barbas Smart Bell 80-70

Vanaf 4209,-

De Smart Bell 80-70, een concentrische inzethaard met minimale inbouwdiepte van 35 cm, biedt optionele ventilatie en een hoog rendement, standaard voorzien van Premiumfire voor een prachtig vuurbeeld.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Smart Bell 80-70, een concentrische inzethaard, vertegenwoordigt een uitgekiende mix van modern design en functionaliteit, vooral ontwikkeld voor renovatieprojecten. Met een minimale inbouwdiepte van slechts 35 centimeter biedt deze haard een optimale oplossing voor ruimtes waar beperkte inbouwruimte beschikbaar is. Dit maakt het een uitstekende keuze voor renovaties waarbij het maximaliseren van de beschikbare ruimte een prioriteit is.

 

Een opmerkelijk kenmerk van de Smart Bell 80-70 is de optionele mogelijkheid tot ventilatie. Hierdoor kan de haard worden uitgerust met een ventilator, wat resulteert in een verbeterde warmteverdeling in de ruimte. Zo transformeert de haard niet alleen in een visuele aanwinst, maar ook in een praktische warmtebron. Deze aanvulling benadrukt de veelzijdigheid van de haard en maakt het een aantrekkelijke keuze voor diegenen die op zoek zijn naar geavanceerde functies.

 

Afgezien van zijn praktische voordelen biedt de Smart Bell 80-70 ook een hoog rendement en een verbluffend vuurbeeld. Het betoverende vlammenspel creƫert een uitnodigende en rustgevende sfeer terwijl het fungeert als een visueel aantrekkelijk middelpunt in de ruimte. Deze combinatie van functionaliteit en esthetiek maakt de haard niet alleen een bron van warmte, maar ook een esthetische verrijking van het interieur.

 

Standaard is de Smart Bell 80-70 uitgerust met Premiumfire, een geavanceerde technologie die het vuurbeeld op een realistische en verfijnde manier weergeeft. Dit draagt bij aan een verbeterde visuele ervaring, waarbij het vuur nog levendiger en aantrekkelijker lijkt. Deze eigenschappen maken de Smart Bell 80-70 een aantrekkelijke keuze voor diegenen die zowel stijl als prestaties in een haard zoeken.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  8,0 kW
 • Merk
  Barbas
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Gas