Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Wanders Nebula L\R Hoek

Vanaf 2350,-

De Wanders Nebula 760 Hoek is een eigentijdse inbouw elektrische hoekhaard met aanpasbare sfeerinstellingen en wifi-bediening. Deze veelzijdige haard is geschikt voor diverse interieurstijlen en vereist minimaal onderhoud.

 

Maattekeningen Nebula

 

Artikelnummer: f09696910bdd-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Wanders Nebula Hoek is een eigentijdse inbouw elektrische hoekhaard ontworpen om in diverse interieurstijlen te passen. Deze haard is uitgerust met een houtset en zwarte kristallen, en biedt veelzijdige sfeerinstellingen. De haard kan eenvoudig worden bediend via wifi met behulp van een app of via het ingebouwde bedieningspaneel. Bovendien is de haard beschikbaar in verschillende maten, vereist minimaal onderhoud en is een praktische en stijlvolle toevoeging aan uw huis.

 

De Wanders Nebula Hoek is een moderne inbouw elektrische hoekhaard ontworpen om in hoekopstellingen te plaatsen, waardoor hij perfect is voor ruimtes met beperkte indelingsmogelijkheden. Het elegante ontwerp van deze haard maakt hem geschikt voor diverse interieurstijlen, en hij wordt geleverd met een houtset en zwarte kristallen om een realistische haardsfeer te creƫren. Bovendien kunt u de achterwand, bodem en het plafond onafhankelijk van elkaar aanpassen om de sfeer naar wens te regelen.

 

Een van de opvallende kenmerken van de Wanders Nebula Hoek is de mogelijkheid om de haard via wifi te bedienen met behulp van een handige app. Hierdoor kunt u moeiteloos de instellingen van de haard aanpassen en de vlamkleuren, intensiteit en warmtestanden personaliseren. Daarnaast is de haard voorzien van een thermostaat en biedt hij heerlijke bijverwarming tot 1,5 kW, wat ideaal is voor extra comfort op koude dagen.

 

Deze elektrische haard is beschikbaar in verschillende maten, waaronder 61 cm, 76 cm en 91 cm, zodat u de juiste afmeting voor uw ruimte kunt kiezen. Wat onderhoud betreft, heeft de Wanders Nebula Hoek bijna geen onderhoud nodig, wat het gebruiksgemak verder verbetert. Dit maakt deze haard niet alleen stijlvol en praktisch, maar ook handig en milieuvriendelijk, omdat hij geen rookkanaal of gasleidingen vereist, en alleen elektriciteit nodig heeft om te functioneren.

Extra informatie

Model

Nebula 610, Nebula 750, Nebula 910

Specificaties

 • Vuurzicht
  2-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  1,5 kW
 • Merk
  Wanders
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Elektrisch
 • Kleuren
  Zwart