Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Dimplex Cassette 1000 Projects LED

Vanaf 2710,-

De Cassette 500 en 1000 Opti-myst® hebben naast alle bestaande opties (link naar de opties) ook de mogelijkheid om het waterreservoir te koppelen aan een vaste wateraansluiting. Dit geeft je nog meer gemak. Ideaal als je de cassettes aan elkaar wilt schakelen voor een groots effect. Het vuurbeeld blijft prachtig doorlopen.

Artikelnummer: 944bdd963674 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Dimplex Cassette 1000 elektrische haard

De Cassette 500 en 1000 Opti-myst® hebben naast alle bestaande opties (link naar de opties) ook de mogelijkheid om het waterreservoir te koppelen aan een vaste wateraansluiting. Dit geeft je nog meer gemak. Ideaal als je de cassettes aan elkaar wilt schakelen voor een groots effect. Het vuurbeeld blijft prachtig doorlopen. Met de cassettes heb je de mogelijkheid om echt iedere gewenste setting te creëren.

Omdat bij vuur alle zintuigen geprikkeld worden, hebben deze cassettes ook een sound module. Gemakkelijk in volume regelbaar; net zo als de rest van de bediening. De LED-verlichting in de houtstammen zorgt voor een mooie gloed waardoor het lijkt alsof de stammen echt gloeien. Bovendien staat LED bekend om zijn lange levensduur en is het energiezuinig.

Ook beschikbaar in Multi Optimyst

Specificaties

  • Vuurzicht
    3-zijdig
  • Merk
    Dimplex
  • Stijl
    inbouw