Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Wanders Nebula 3-zijdig

Vanaf 2350,-

De Wanders Nebula 3-zijdige elektrische haard biedt een eigentijds en stijlvol inbouwmodel met een realistisch vuurbeeld aan drie zijden, bedienbaar via wifi en diverse verwarmingsopties. De haard is eenvoudig te installeren en vereist geen rookkanaal of gasleiding, waardoor hij geschikt is voor diverse interieurs.

 

Maattekeningen Nebula

 

Artikelnummer: f09696910bdd-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Wanders Nebula 3-zijdige elektrische haard is een eigentijds inbouwmodel met een panoramisch vuurbeeld dat zich uitstrekt over drie zijden, waardoor het geschikt is voor verschillende interieurstijlen. Deze haard wordt geleverd met een realistische handgeschilderde houtset en zowel zwarte als ijskristallen voor een visueel aantrekkelijk vuureffect. Wat deze haard bijzonder maakt, is het vermogen om de kleuren van de achterwand, bodem en het plafond onafhankelijk van elkaar aan te passen, waardoor je de sfeer naar wens kunt personaliseren.

 

De Wanders Nebula is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Je kunt de haard bedienen via wifi met een handige app, maar ook met het geïntegreerde bedieningspaneel op het toestel zelf. Voor extra gebruiksgemak is er een optionele afstandsbediening beschikbaar, evenals een draadloos wandbedieningspaneel. Met deze veelzijdige bedieningsopties kun je de haard eenvoudig aanpassen aan je voorkeuren.

 

Een ander aantrekkelijk kenmerk van deze elektrische haard is het vermogen om warmte toe te voegen aan de sfeer. Met een thermostaat die een bijverwarming tot 1,5 kW biedt, kun je de warmtestand aanpassen aan je behoeften. De haard biedt drie warmtestanden: sfeerstand, 750 W en 1500 W, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van de haard, ongeacht het seizoen.

 

De Wanders Nebula is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waaronder 61 cm, 76 cm en 91 cm, zodat je de perfecte maat kunt kiezen voor je ruimte. Deze haard biedt een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden en is ontworpen om een gezellige sfeer te creëren in je interieur. Het gedetailleerde ontwerp van de handgeschilderde houtset draagt bij aan de realistische uitstraling van het vuur.

 

Een belangrijk voordeel van elektrische haarden, zoals de Wanders Nebula, is dat ze geen rookkanaal nodig hebben. Hierdoor zijn ze eenvoudig te installeren in vrijwel elke ruimte zonder ingewikkelde constructievereisten. Bovendien is er geen gasleiding nodig, wat zorgt voor extra flexibiliteit bij het plaatsen van de haard. Het enige wat je nodig hebt, is een standaard stopcontact om de haard van stroom te voorzien. Hierdoor is de installatie snel en gemakkelijk, zonder gedoe met bouwkundige aanpassingen.

 

De Wanders Nebula 3-zijdige elektrische haard biedt niet alleen een esthetisch aantrekkelijke vuurervaring, maar ook het gemak van een gebruiksvriendelijke bediening. Met de flexibele maatopties, de mogelijkheid om de haard te bedienen via wifi en de veelzijdige verwarmingsinstellingen, is deze haard een waardevolle aanvulling op elk interieur. Bovendien elimineert het ontbreken van rookkanalen en gasleidingen veel van de traditionele beperkingen bij het plaatsen van een haard, waardoor je meer vrijheid hebt bij het ontwerpen van je woonruimte.

Extra informatie

Model

Nebula 610, Nebula 750, Nebula 910

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  1,5 kW
 • Merk
  Wanders
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Elektrisch
 • Kleuren
  Zwart